Ε ΜΕΡΟΣ

Name*
Email address*
Message*

MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ant.antonas@gmail.com

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τα γραφόμενα μου και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτά./ Θάρσειν. Λέγων την αλήθεια, ου σφάλειν ποτέ. Σοφοκλής/ Σιγάν την αλήθεια, χρυσόν εστί θάπτειν. Πυθαγόρας/ Αδύνατον το αληθές λαθείν. Μένανδρος./

Το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης αναγνωρίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 19 της Ο.Δ.Δ.Α. Σύνταγμα Κ.Δ. Έκαστος έχει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου... νόμος 1989.

Επίσης δηλώνω ότι όποιος ιστορικός συγγραφέας, ερευνητής, δημοσιογράφος, θέλει να αναμεταδόσει πληροφοριακά κείμενα προς τιμή της Κύπρου έχει το δικαίωμα να το κάνει, αναφέροντας απλά την πηγή.

Τα σοφά κείμενα που μας κληροδότησαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, αλλά και η ένδοξη ιστορία που μας άφησαν οι νεκροί μας ήρωες είναι εθνικής πνευματικής ιδιοκτησίας όλου του Ελληνισμού!

Πνευματική ιδιοκτησία: Ένα λάθος επίθετο, για ένα λάθος ουσιαστικό, ειδικά για τα ιστορικά βιβλία, που αντλούν τις πληροφορίες από τους αρχαίους φιλοσόφους κ.ά..Cleveland Harlan./ Res nullious .

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Κατά διαστήματα θα καταχωρούνται αποσπασματικές φωτογραφίες και κείμενα που αφορούν την βάρβαρη τουρκική εισβολή στην μικρή άοπλη, αλλά ηρωική Κύπρο το 1974.

*Θα είναι αποκαλυπτικά, ενδιαφέροντα και αληθινά. Επίσης θα δημοσιευθούν αποσπάσματα του ανέκδοτου Β΄ τόμου, όπως και κείμενα λυρικών, επικών αφηγήσεων και ποιημάτων, από το υπό έκδοση βιβλίο με τίτλο ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ.

Αναμείνατε καλοί μου φίλοι. Νάστε πάντα καλά. Α.Α. Και περί αλήθειας: Ουκ εξάγουσινν καρπόν οι ψευδείς λόγοι. Σοφοκλής. Απλά γαρ εστίν της αλήθειας έπη.

Αισχύλος. Και κατά Ματθαίον κ.γ.24...Διυλίζοντατας τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνωμεν. Ας τολμούν όλοι ιστορικοί, συγγραφείς να λένε την αλήθεια ,διότι: Τολμάν ανάγκη, (και αλήθεια), καν τύχω καν αν μη τύχω. Ευριπίδης. Και ..αδεές, δέος, όχι αδικαιολόγητος φόβος....

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ Ε-MAIL ant.antonas@gmail.com

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ.

*Όταν με επιφύλαξη άρχισα να γράφω τις πρώτες σελίδες του ιστορικού βιβλίου ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ και είχα αποφασίσει να δημιουργήσω και μια ιστοσελίδα τιμητική  για την Κύπρο και τον Ελληνισμό. το γνωστοποίησα σε μερικούς φίλους πολιτικούς και συγγραφείς. Έλαβα τότε μιά απογοητευτική απάντηση,,,Τι πας να γράψεις ρε Αντωνά...; Η νεολαία μας περί...άλλων τυρβάζει....ποιός ενδιαφέρεται; Με πείσμα συνέχισα, όχι για να δρέψω δάφνες εγώ, αλλά για να τους διαψεύσω και να τιμήσω και την Κύπρο μας και τους νεκρούς μας ήρωες...Σήμερα το βιβλίο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ, είναι στα χέρια εκατοντάδων αναγνωστών, η ιστορική ιστοσελίδα www.ledrastory.com, έχει σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας....Το αυτονόητο συμπέρασμα....; Η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς, διψά να μάθει την αλήθεια για την πατρίδα της, την ιστορία της...Εμείς, δεν *προσφέρουμε ιστορική παιδεία σε αυτά τα παιδιά, εμείς δεν διδάσκουμε σωστά τα παιδιά μας τα εγγόνια μας. Είναι γνήσια ζύμη αυτά τα Κυπριόπουλα και Ελληνόπουλα, είναι αγνοί και εμείς δεν βάζουμε το προζύμι, δεν τα ζυμώνουμε...Είναι πνευματικά σφουγγάρια και εμείς δεν τους δίνομε γνώσεις, ιστορική παιδεία...Ξέρετε τι πρέπει μόνο να πούμε σε αυτούς τους άξιους απογόνους μας ...Ένα μεγάλο MEA CULPA και να σκύψουμε το κεφάλι και για τις ευθύνες μας, αλλά και για να υποκλιθούμε στην νέα γενιά της Κύπρου της Ελλάδας...του Ελληνισμού...

*Στη Κύπρο έχουμε δύο κρατικά Ρ/Τ κανάλια το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ 2. Σπανίως και ποτέ δεν προβάλλουν ιστορικά ντοκυμαντέρ περί Ελληνικής Κυπριακής Ιστορίας περί Ελληνισμού. Εκατοντάδες ταινίες ιστορικές κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι περισσότερες ξένες παραγωγές, που τιμούν την Ελληνική Ιστορία, τον Ελληνικό πολιτισμό, την ένδοξη καταγωγή των Ελλήνων. Εμείς απαξιούμε να τις προβάλουμε και αντ'  αυτού προβάλλουμε Τουρκικές ταινίες, παραγωγής της γκαιμπελικής πέμπτης φάλαγγας της Τουρκίας, με υποσυνείδητα προπαγανδιστικά μηνύματα...Μου είπε φίλη μου...~Μα αφού οι Τούρκοι, όπως βλέπω στις ταινίες τους είναι τόσο καλοί και συμπονετικοί, γιατί εμείς οι Έλληνες τους αντιπαθούμε...;;; Είναι πολύ συμπαθητικοί.... ~ Προφανώς ποτέ δεν άκουσε περί βαρβάρων οθωμανών Τούρκων...περί γενοκτονίων ...περί ανείπωτων εγκλημάτων στην Κύπρο το 1974, αφού εμείς οι ίδιοι σκόπιμα τα αποκρύπτουμε....Και επαναλαμβάνω, όποιος δεν γνωρίζει και δεν θέλει να μάθει την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την επαναλάβει....κ.ά.

ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΕΣΧΕΝ ΜΑΘΗΣΙΝ. Ευριπίδης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ. Καρλ Μαρξ.

ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Κικέρων.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. Έντμουντ Μπεργκ.

Μήπως εμείς οι Έλληνες Κύπραίοι αλλά και ο Ελληνισμός είμαστε καταδικασμένοι, να επαναλάβουμε τα τραγικά μας λάθη και τις ανείπωτες μας τραγωδίες;;; 

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Η ΑΛΛΑ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ε/ΚΥΠΡΙΩΝ  ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

TIMHΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ EXECUTIVE COACH. WWW.IMPACTPCS.COM, WWW.ROUTLEGE.COM/MENTALHEALTH.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣH. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ. WWW.SYNEIDISI.COM.GR, WWW.IVISKOSPUBLICATIONS.GR

Τιμητική έκδοση της συγγραφέως και ποιήτριας Βιολάντας Ποταμίτη. Στη φώτο όλη η γνωστή οικογένεια Ποταμίτη της Λάρνακας. Ο πατέρας της Γιάννης γνωστός ποιητής επίσης της τότε αξέχατης εποχή. Η μητέρα της Ελένη πρόσφυγας της Μ. Ασίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 7.00 μμ. ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

PARGA BOOK CENTER. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. WEBSITΕ: www.parga.com.cy Tηλ. 0035722327740. Για αγορά ή πληροφορίες για το αποκαλυπτικό βιβλίο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ και άλλα βιβλία, επισκευθείτε το PARGA BOOK CΕNTER.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. www.germanos-publications.gr ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Τηλ. 002310221169. E-MAIL agermanos@germanos-publications.gr , Oδός Στεφάνου Τάπη 6, Θεσσαλονίκη.

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ KRONOS EXPRESS - ΤΗΛ. 77777808 - www.kronosexpress.com - info@kronosexpress.com. ΕΛΛΑΔΑ: sales@pathinhellas.com , Tηλ. 2106022060, 6970007873, www.pathinhellas.com..

 

Κοινοποιήστε την Ιστορική ιστοσελίδα www.ledrastory,com Είναι αποκαλυπτική και τιμητική για την Ελληνική Κύπρο και τον Ελληνισμό.

Αυτόματη καταγραφή επισκέψεων στο κάτω δεξιό μέρος.

Επίσημα η ιστοσελίδα λειτούργησε στις 15 Ιανουαρίου 2019. Δειλά, δειλά κοινοποιήθηκε μέχρι τον Φεβρουάριο - Μάρτιο και σήμερα χιλιάδες αναγνώστες την παρακολούθούν και την μελετούν....όπως και το ιστορικό βιβλίο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ.